TERMOPANE - Cerere de oferta (click aici)
 
TAMPLARIE ALUMINIU - Sisteme Reynaers
 
Fereastra dumneavoastra in lume
Ferestrele reprezinta identitatea dumneavoastra de acasa. De aceea, exista un profil de aluminiu pentru fiecare casa. De la clasic si romantic la modern. Si in mai mult de 400 de culori pentru interior si exterior.

O fereastra de aluminiu este intotdeauna o raza de soare pentru un ochi dureros. Veti opta pentru mai multi ani de viata fara griji, pentru ca aluminiul este unul din materialele care se intretine usor, este durabil si are izolarea mare. In plus, profilul ingust al ferestrei de aluminiu garanteaza incidenta maxima a  luminii.

Ferestre - modele variate
Ferestrele schimba aspectul unei case. Atat de mult, incat alegerea ferestrelor poate avea un impact asupra valorii casei. In plus, ferestrele determina confortul si starea de spirit a unui spatiu. Sistemul de ferestre combina designul actual si viitor si cerintele de confort intr-o gama aproape nelimitata.

Ferestrele de aluminiu permit patrunderea maxima a luminii datorita profilelor "inguste”, in timp ce module variate de ferestre (profile, ferestre, sticla) asigura izolarea termica si acustica, permitandu-va sa economisiti energie si bani. 

In plus, sistemele noastre pot fi dotate cu diverse sisteme de securitate (impotriva focului si furtului), permitandu-va sa va simtiti in siguranta in propria casa. In cele din urma, aluminiul se intretine usor, facand curatarea ferestrelor usoara. Prin urmare, sistemele Reynaers reprezinta o mare valoare.

Punctele tari ale ferestrelor de aluminiu:
• Izolarea termica si acustica
• Intretinere usoara
• Posibilitatea de a alege culorile
• Stiluri si sisteme de deschidere versatile
• Sisteme disponibile antiefractie si rezistente la foc


Usi de aluminu cu stil
Prima impresie a unei case sau spatiu este creata de momentul cand deschizi usa pentru prima data. Aceste este motivul pentru care Reynaers proiecteaza o serie frumoasa de usi de aluminiu. Proiectarea de baza este simpla, dar sunt posiblie numeroase variante. Cu o linie simpla, decorative, robuste sau subtiri, exista un profil de aluminiu pentru fiecare stil de usa.

Usile de aluminiu sunt foarte sigure, datorita faptului ca profilele de aluminiu sunt foarte puternice. In plus putem instala un numar mare de armaturi pentru o siguranta optima. Usile dumneavoastra pot fi echipate, de exemplu, cu o incuietoare in 3 puncte sau garnituri speciale pentru usa. Vesti proaste pentru hoti, dar vesti bune pentru dumneavoastra.

Indiferent ca sunteti in cautarea unei usi care sa se potriveasca perfect fatadei dumneavoastra sau sa devina o parte integranta a acesteia, scopul dumneavoastra este de a crea un contrast, prin intermediul unei proiectari exceptionale, Reynaers va poate ajuta cu solutii adaptate pentru toate dorintele.

Libertatea de a alege culoarea
In ceea ce priveste formele si culorile, aveti o mare libertate de a alege! Va oferim sisteme de operare diferite (usi cu deschidere interioara, exterioara, usi franceze, usi pivotante). In plus, sistemul de usi este disponibil in mai mult de 400 de culori de calitate (culori lucioase si mate, culori metalice si anodizate). Posibilitatile sunt infinite.

Punctele tari ale usilor de aluminiu:
• Izolarea termica si acustica
• Intretinerea usoara
• Posibilitatea de a alege culorile
• Stiluri versatile si sisteme de deschidere
• Sisteme disponibile antiefractie si rezistente la foc
 
          
 
 
   
TAMPLARIE ALUMINIU
  Profile Aluminiu EXALCO  
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 108
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 109
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 120
  Profile Aluminiu ALUMIL  
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9300 Perfect
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9000 Slide
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9600 Alutherm
- Tamplarie Aluminiu M11000 Alutherm Plus
  Sisteme REYNAERS  
TAMPLARIE PVC
  Termopane VEKA  
- Termopane Veka Alphaline 90
- Termopane Veka Euroline
- Termopane Veka Softline 70
- Termopane Veka Swingline
  Termopane Deceuninck
  Termopane GEALAN  
- Termopane Gealan Sistem S3000
- Termopane Gealan Sistem S8000 IQ
PERETI CORTINA
 
 
 
despre noi servicii tamplarie PVC si AL parteneri portofoliu tamplarie PVC si AL preturi termopane contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!
Copyright © 2011 BTI PARTENER PROMPT
TERMOPANE