TERMOPANE - Cerere de oferta (click aici)
 
TAMPLARIE ALUMINIU - Profile ALUMIL
 

ALUMIL M9300 Perfect

Este un sistem pentru usi si ferestre cu deschidere batanta, oscilobatanta si pivotanta, oferind multe posibilitati de combinare.
Sistemul respecta cu strictete standardele europene si internationale, asigurand compatibilitatea folosirii a numeroase accesorii, mecanisme si componente existente pe piata.
Foloseste un sistem de etansare in trei puncte cu garnituri EPDM.
Alumil a introdus un nou sistem brevetat - numit ALUSEAL, sistem hidroizolant, special proiectat pentru seriile M9300 si M9400. Acest sistem este proiectat sa aiba tolerante mari si este prevazut cu o garnitura centrala pentru o mai mare rezistenta la intemperii.

Caracteristic seriei este aspectul de tamplarie clasica pe lemn natur.

Seria M9300 PERFECT, in combinatie cu seria M9400 SOFTLINE,ofera cel mai complet sistem existent astazi pe piata


ALUMIL M9000 Slide

Este sistemul pentru usi si ferestre glisante care foloseste o foaie mobila de 32 mm grosime. Acest sistem poate fi folosit atat cu geam simplu cat si cu geam termopan.

Greutatea unui canat poate ajunge pana la 80kg.

 

 

 

ALUMIL M9600 Alutherm

Este sistemul cu bariera termica de 16 mm cu multe tipologii pentru usi si ferestre cu deschidere simpla, dubla sau pivotanta. Liniile predominante in design-ul seriei sunt cele curbe atat in interior cat si in exterior.

Bariera termica este realizata printr-o punte de poliamida de 16 mm si se incadreaza in grupa 2.2 din punct de vedere al coeficientului de transfer termic (DIN 4108).


ALUMIL M11000 Alutherm Plus

Sistemul acesta, conceput atat pentru ferestre cu deschidere simpla, in foarfeca, dubla deschidere sau pivotante, cat si pentru usi pivotante si usi tip salon, este o adevarata capodopera de arta a seriilor cu bariera termica.

Seria ofera posibilitati nelimitate de combinare pentru obtinerea tuturor tipurilor de tipologii, incluzand tehnologii noi pe care un ochi expert le recunoaste cu usurinta in design-ul profilelor. Acest sistem cu toate accesoriile aferente, realizate la standarde europene, satisface toate cerintele pietei de azi si de ce nu din viitor, in domeniul constructiilor.

Comportamentul aproape perfect al sistemului cu bariera termica se datoreaza unei punti de poliamida 6.6 cu o latime de 24mm grosime incadrand aceasta serie in grupa 2,1 din punct de vedere al coeficientului de transfer termic (DIN 4108).

 
   
TAMPLARIE ALUMINIU
  Profile Aluminiu EXALCO  
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 108
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 109
- Tamplarie Aluminiu Exalco ALBIO 120
  Profile Aluminiu ALUMIL  
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9300 Perfect
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9000 Slide
- Tamplarie Aluminiu Alumil M9600 Alutherm
- Tamplarie Aluminiu M11000 Alutherm Plus
  Sisteme REYNAERS  
TAMPLARIE PVC
  Termopane VEKA  
- Termopane Veka Alphaline 90
- Termopane Veka Euroline
- Termopane Veka Softline 70
- Termopane Veka Swingline
  Termopane Deceuninck
  Termopane GEALAN  
- Termopane Gealan Sistem S3000
- Termopane Gealan Sistem S8000 IQ
PERETI CORTINA
 
 
 
despre noi servicii tamplarie PVC si AL parteneri portofoliu tamplarie PVC si AL preturi termopane contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! eTERMOPANE.ro - firme termopane, tamplarie PVC, tamplarie Aluminiu! Deceuninck, Rehau, Gealan, Deceuninck, Ramplast, Trocal, Veka, Alumil, Exalco!
Copyright © 2011 BTI PARTENER PROMPT
TERMOPANE